Η Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ για ακόμη μία χρονιά βρίσκεται στις κορυφαίες εταιρείες στην εργασιακή υγεία και ασφάλεια!

Η Α. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΒΕΕ για ακόμη μία χρονιά βρέθηκε μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών ως προς την Ασφάλεια και Υγεία αποσπώντας Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία Work Ηealth and Safety Invention των Health & Safety Awards 2020.

Το βραβείο αφορά τις ενέργειες αναβάθμισης του εξοπλισμού παροχής υπηρεσιών βιομηχανικών καθαρισμών και συντήρησης, με σκοπό την ασφαλέστερη και αποδοτικότερη επιτέλεση των εργασιών. Παραδείγματα των μηχανισμών αυτών αποτελούν:

  • Ερπυστριοφόρα αυτοκινούμενα ρομπότ καθαρισμού δεξαμενών
  • Αυτόματοι πλανητικοί μηχανισμός καθαρισμού δοχείων, πύργων και αντιδραστήρων
  • Αυτόματες διατάξεις για εσωτερικό και εξωτερικό καθαρισμό εναλλακτών θερμότητας τύπου κελύφους-σωλήνων (shell-tubes)
  • Αυτόματοι μηχανισμοί κοπής με υδροβολή υπερ-υψηλής πίεσης (>2000bar)
  • Αυτόματοι μηχανισμοί καθαρισμού διυλιστηριακών φούρνων

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο όπου τα συστήματα και οι λειτουργίες όλων των εταιρειών δοκιμάζονται από τις συνέπειες της πανδημίας του κορονοϊού, οι προσπάθειες μας να αναγνωρίζονται και να επιβραβεύονται. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την υποδειγματική μας πορεία, εξακολουθώντας να θέτουμε  ως κύριο άξονα γύρω από κάθε μας ενέργεια και δραστηριότητα, την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων μας.

Το βραβείο παρέλαβαν, για λογαριασμό της εταιρείας οι κ. Γιάννης Βαρλάς και κ. Βασίλης Τσάγκας.

Ευχαριστούμε θερμά, την διοργάνωση που μας ανέδειξε για τις καλές πρακτικές μας και όλους τους συνεργάτες μας που στάθηκαν στο πλευρό μας και συνδράμανε σε αυτό το αποτέλεσμα.

Το link της διοργάνωσης: http://www.hsawards.gr/

Comments are closed.