Τέστ κορωνοϊού στις εγκαταστάσεις μας!

Η Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις του κορωνοϊού στην χώρα μας πραγματοποίησε τεστ κορωνοίου στις εγκαταστάσεις της την Τετάρτη 2/9/2020 δίνοντας για ακόμη μία φορά το καλό παράδειγμα!

Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά την Παρασκευή 4/9/2020 όπου με χαρά μας ανακοινώθηκε ότι όλο το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας χαίρει άκρας υγείας, αφού δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα στους ανθρώπους μας!

Με τον τρόπο αυτό η Α. Ζησιμόπουλος ΑΒΕΕ αποδεικνύει για άλλη μια φορά οτι βασική προϋπόθεση της λειτουργίας και δραστηριότητας της είναι η υγεία και η ασφάλεια των ανθρώπων και των συνεργατών της.

Σε μία τόσο δύσκολη περίοδο όπου η υγεία όλων των ανθρώπων κλονίζεται πιο πολύ από ποτέ, δεν νοείται  εμείς ως εταιρεία με τόσα άτομα στην λειτουργία και διάθεση μας να αδιαφορούμε για το πρόβλημα και τις επιπτώσεις του.

Φυσικά θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Ιατρική Διάγνωση που μας έκανε τα τεστ, για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό του.

Ανακουφισμένοι πλέον, αλλά καθόλου εφησυχασμένοι, συνεχίζουμε την ομαλή λειτουργία μας κάνοντας το καλύτερο που μπορούμε για την άψογη και άμεση εξυπηρέτηση σας!

Comments are closed.